Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μου σελίδα.

Ονομάζομαι Σαρικούδης Απόστολος και είμαι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας – Ψυχοθεραπευτής με αρχικές σπουδές ως σύμβουλος ψυχικής υγείας με πλήρη επάρκεια και πιστοποίηση τριετούς εκπαίδευσης του Kέντρου Eφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής. Είμαι εγγεγραμμένο τακτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής (ΕΕΣ) με αριθμό μητρώου 001810 και αναγνωρισμένο εγγεγραμμένο μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Συμβουλευτικής – European Association for Counsenlling (EAC).

Παράλληλα εως σήμερα πραγματοποιώ την επιπλέον τριετή εκπαίδευση μου στο ίδιο κέντρο ως ψυχοθεραπευτής της Γνωσιακής Συμπεριφορικής Θεραπείας (CBT).

Κατά την εκπαίδευση μου ως σύμβουλος ψυχικής υγείας ολοκλήρωσα την πρακτική μου άσκηση υπο συνεχή εποπτεία στον συμβουλευτικό σταθμό του δήμου Ωραιοκάστρου αναλαμβάνοντας έναν μεγάλο αριθμό περιστατικών σε δια ζώσης συνεδρίες, ως συντονιστής σε ομάδες εξαρτημένων ατόμων στο κέντρο απεξάρτησης «Aλλαγή Ζωής»(2020) και ως παρατηρητής σε ομάδα προσωπικής ανάπτυξης και αυτογνωσίας στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής(2019-2020).

Τέλος με την συμμετοχή μου στα κοινωνικά δίκτυα μέσω της διαδικτυακής ομάδας ψυχολογίας #inpsyche και #inpsyche group μεταφράζω και συγγράφω άρθρα για την ιστοσελίδα www.inpsyche.gr.

Τι μπορώ να κάνω για εσάς

 

Παρέχω ατομικη συμβουλευτική, ψυχική βοήθεια, ψυχολογική υποστήριξη και ψυχοθεραπεία, με δια ζώσης και εξ’άποστασεως συνεδρίες, σύμφωνα με τις ανάγκες του εκάστοτε ανθρώπου σε συνεργασία με έμπειρους κλινικούς ψυχολόγους και με συνεχόμενη εποπτεία, τηρώντας πάντοτε τον κώδικα δεοντολογίας της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής (ΕΕΣ).

Η προσωπική μου ανταμοιβή είναι να δώσω σε κάθε άνθρωπο τα εφόδια να αποκτήσει γνώσεις και δεξιότητες ώστε να ξεπεράσει τα οποιαδήποτε εμπόδια και να έχει μια ζωή οσο το δυνατόν ποιοτικά γίνεται.

Απόστολος Σαρικούδης
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας – Ψυχοθεραπευτής Γνωσιακής Συμπεριφορικής θεραπείας (CBT)

Προηγούμενο άρθρο7 Πρακτικές για να ηρεμήσετε ενόψει της αβεβαιότητας
Επόμενο άρθροΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ